FAKTA: 70% orang yang berniaga sendiri susah nak lepas loan rumah..

 

Itu cerita 3 tahun lepas...

Sekarang, dah 5 biji property saya beli, boleh lepas 90% loan dari pihak bank, walaupun saya melakukan bisnes yang sama seperti 3 tahun lepas.

 

Nak tahu ceritanya?
 

Sebelum tu, tahukah anda yang hampir majoriti dari pemilik perniagaan kecilan dan sederhana asalnya bekerja makan gaji. Bila sebut makan gaji maka akan ada...

 

Perkara-perkara di atas akan menyebabkan orang yang kerja makan gaji mudah untuk melakukan permohonan serta LULUS pinjaman membeli rumah. (Tapi ianya terhad kepada gaji kita je la kan..)

 

Inilah PERSEPSI yang tersebar luas di kalangan kita dan jika kita memulakan perniagaan maka satu PERSEPSI lain pula yang akan timbul iaitu orang berniaga kecilan boleh lupakan PINJAMAN BANK untuk beli rumah kerana tidak memiliki perkara-perkara di atas...

 

Ada jugak yang cakap kalau buat bisnes sendiri (milikan tunggal), bank tak akan lepas loan rumah.. Ada juga yang bagitau perniagaan mestilah berusia minimum 2 tahun baru boleh apply loan.. Betul tak?

 

Sebenarnya persepsi itu karut belaka..

 

Mahukah anda jika bercerita tentang pengalaman saya dan TIPS POWER untuk lulus loan rumah dengan mudah?

Khas untuk usahawan macam kita ni la..

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Saya Hafizi Zain. Seorang usahawan seperti anda, melakukan bisnes secara online dan offline. Ceritanya begini.. 3 tahun lepas, saya pernah berkali-kali turun naik bank untuk membuat permohonan loan rumah. Masa tu saya saya baru lepas konvo UiTM tapi sudah memiliki bisnes sendiri.

Setiap kali saya buat permohonan loan rumah, mesti bank REJECT.

Dengan Alasan: Pendapatan saya tak tetap dan Bisnes saya tak cukup strong.

Saya pun hairan jugak, kenapa mereka kata bisnes saya tak strong.. sedangkan income bisnes saya pada masa tu tidaklah teruk sangat. Income dari online bisnes pun banyak la jugak.

Saya pun buat kajian dan try n error ke atas masalah kepada permohonan saya ini... pernah sehingga saya hampir putus asa! Mana tak tensionnya, tiap kali hantar permohonan loan ke bank, ditolaknya mentah-mentah... Namun, saya terus buat kajian dan try n error sehinggalah saya dah jumpa punca utama kenapa Loan saya TAK LULUS.

 

Punca: Kurangnya 'perencah rahsia' yang dapat meyakinkan pihak bank untuk meluluskan permohonan loan saya.


Jadi, saya terus mencari idea dan teknik-teknik baru untuk saya gunakan supaya Loan Rumah pertama saya ini lulus dengan mudahnya.

Berkat tunjuk ajar sifu saya dan kajian saya sendiri, saya terus membuat persediaan pengurusan akaun bank saya supaya lebih ‘cantik’ dan senang untuk bank luluskan permohonan loan saya.

Bukan itu sahaja, saya juga menggunakan pelbagai teknik tambahan supaya bank terus merasa yakin bahawa saya adalah seorang pembayar loan yang baik.

 

Hasil: Barulah LOAN rumah pertama saya LULUS.

Alhamdulillah.. Inilah rupa Rumah Pertama saya.. Saya belinya pada usia saya baru 24 tahun.
Lokasi: Bandar Bukit Raja, Klang

Harga: RM438,000.

 

Mesti anda pelik kan, macamana saya pada usia 24 tahun dah boleh beli rumah berharga hampir setengah juta?

Ya! Saya pun pelik sebenarnya...

 

Mana tak nya, di kalangan kawan-kawan, saya adalah antara yang terawal dapat beli rumah macam ni.. Betul-betul lepas saya konvo pula tu..

Rasa macam mimpi pun ada..

Namun..
Ianya bukan mimpi lagi.. Saya jadikan ianya dalam bentuk REALITI.
Siapa yang tak seronok dapat beli rumah sendiri pada usia muda.

 

Saya percaya anda sebagai usahawan pun ada target untuk beli rumah sendiri juga.. Betul tak?

Baiklah, untuk itu saya dah sediakan satu panduan khas untuk anda..

 

Memperkenalkan....

"Ebook Tips Power Lulus Loan Rumah dengan MUDAH"

Ebook yang akan membantu pemilik BISNES untuk memiliki RUMAH PERTAMA dengan mudah!

 

TEMPAH SEKARANG! KLIK SINI!

APA KATA MEREKA APABILA
SAYA DEDAHKAN SEDIKIT TIPS PREVIEW :

"Apa yang saya dapat dari ebook ini...???

Ebook ini bakal membantu anda untuk memiliki rumah melalui pinjaman bank dengan mudah.

Dalam ebook ini anda akan tahu tentang :

 

KALAU ANDA NAK TAHU, SAYA BELI LAGI PROPERTY YANG LAIN..

Saya bercakap bukan omongan kosong.. Jauh lagi untuk menunjuk-nunjuk.. Ianya adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri saya yang sudah mempunyai 3 buah rumah teres 2 tingkat dan 1 buah kedai 2 tingkat di sekitar Shah Alam, Puncak Alam dan Klang. Jumlah semuanya hampir RM2juta!

Itulah realitinya.. bila saya dah tahu TEKNIK RAHSIA untuk yakinkan pihak bank untuk luluskan permohonan loan ini, saya terus teruja untuk membeli aset-aset yang lain lagi..

Ini bukti gambar Rumah dan Kedai saya di Puncak Alam:-

 

 

Siapa saya dan bagaimana saya boleh membantu anda supaya anda pun berpeluang untuk membeli rumah sendiri macam saya?

Saya Hafizi Zain, berasal dari Kelantan dan sekarang menetap di Shah Alam. Saya merupakan seorang usahawan sepenuh masa yang menjalankan perniagaan secara online dan offline. Saya graduan Fakulti Perakaunan UiTM Shah Alam yang memilih jalan untuk melakukan bisnes sendiri selepas tamatnya konvo saya..

Alhamdulillah dengan keputusan tersebut, saya telah berjaya mencapai impian saya untuk melancong ke banyak negara, memiliki rumah sendiri dan memiliki kereta idaman..
 

Berpengalaman dalam bidang jual beli rumah sejak tahun 2011.. Saya bukanlah merupakan seorang PAKAR dalam HARTANAH, namun saya hanya berkongsi PENGALAMAN saya dalam MEYAKINKAN PIHAK BANK untuk meluluskan permohonan rumah kita.

 

Kenapa tiba-tiba saya keluarkan panduan seperti ini?

Sebenarnya saya rasa terpanggil untuk menyediakan panduan ini setelah ramai kawan-kawan bisnes saya yang selalu merungut kepada saya bahawa loan rumah mereka selalu tak lepas oleh bank. Senang-senang je bank REJECT. Namun, setelah saya ajar beliau, loan rumah beliau lulus dengan mudahnya.. lepas tu, ramai pula yang bertanya kepada saya tentang tips power yang saya kongsikan tersebut.

 

Oleh itu, terhasillah panduan Ebook Tips Power Lulus Loan Rumah dengan Mudah ini.. Saya yakin dengan adanya ebook ini, anda akan MUDAH FAHAM rahsia bagaimana sebenarnya teknik yang saya gunakan selama ini untuk membuatkan bank meluluskan permohonan kita TANPA BANYAK SOAL.

 

Sekiranya anda tidak ada income melalui perniagaan dan tidak mempunyai perancangan untuk membeli rumah, abaikan saja panduan ini. Anda tak perlukan panduan seumpama ini. Saya hanya ingin membantu kepada mereka yang benar-benar memerlukan sahaja.

 

Siapakah yang sepatutnya LAYAK untuk membeli panduan seperti ini:-

Sekiranya anda merupakan pemilik bisnes (online atau offline) yang sedang memasang impian untuk memiliki rumah sendiri..

Sekiranya anda sudah pernah cuba apply loan rumah, tapi tak pernah lepas.. (dah pernah fed up dengan kerenah bank)

Sekiranya anda takut-takut loan rumah anda tak lepas sebab anda buat bisnes sendiri..

Sekiranya anda berminat untuk membuat pelaburan dalam bidang hartanah pula.. Pasti panduan ini WAJIB untuk anda.  

Sekiranya anda ingin buat kejutan kepada yang tersayang bahawa anda pun sebenarnya LAYAK untuk membeli rumah pertama di usia muda..

 

LIHAT LAGI APA KATA MEREKA YANG DAH BACA PREVIEW EBOOK INI:-

 

Ok Hafizi, "Saya dah tak sabar nak baca ebook ini !  berapa saya perlu bayar..??"

     Harga yang ditawarkan adalah....

bukan RM599

 

bukan RM379

 

bukan RM259

 

Tapi

.

.

.

RM199 SAHAJA !!!

.

.

Oh! Untuk 100 orang pertama, saya berikan pada harga

RM150 sahaja

 

(Harga RM150 ini amatlah terhad. Saya berikan kepada 100 orang terawal sahaja.

Jangan terkejut jika lepas ni bila awak buka website ni harga dah naik jadi RM199)

 

...klik butang TEMPAH SEKARANG dibawah ini...

TEMPAH SEKARANG! KLIK SINI!

TUNGGU DULU...

Saya ada BONUS ISTIMEWA untuk ANDA...

 

Sekiranya anda bertindak hari ini, saya nak tawarkan BONUS BERNILAI RM200 secara PERCUMA kepada anda..

 

BONUS ISTIMEWA #1

Ebook : Pelan Tindakan (Bernilai RM50)

Dalam ebook ini dikongsikan dengan anda akan apakah langkah yang perlu anda ambil bagi memastikan anda boleh LULUS permohonan pinjaman bank anda itu.Ianya merupakan langkah serta perancangan 6~12 bulan.

 

BONUS ISTIMEWA #2

Ebook : Cara Dapatkan LOAN 100% (Bernilai RM35)

Selalunya pinjaman yang diberikan adalah 90% dari nilai jualan rumah tersebut dan ini bermaksud kita perlu sediakan duit muka sekurang-kurangnya 10% dari harga jualan rumah tersebut. Maksudnya jika harga jualan rumah adalah RM200,000.00 maka duit muka yang perlu disediakan adalah RM20,000.00

Namun dalam ebook ini dikongsikan dengan satu teknik mudah agar jumlah pinjaman yang diperolehi adalah 100%. Nak tahu bagaimana maka kenalah baca ebook ini.

 

BONUS ISTIMEWA #3

Ebook : Cara Pilih Rumah (Bernilai RM35)

Untuk ’Investment’ Atau Kediaman Sendiri

Dalam ebook ini akan dikongsikan...

  • 2 Perkara yang perlu dilihat untuk memilih rumah kediaman sendiri
  • 2 Faktor penting untuk memilih rumah untuk ’investment’
  • 3 Ciri rumah yang perlu ada untuk ’investment’

Memang BERBALOI memiliki ebook ini.

 

 

BONUS ISTIMEWA #4

Ebook : Cara Buka Akaun Semasa & Daftar SSM (Bernilai RM45)

BONUS ISTIMEWA PERCUMA #5

Ebook : Tips Untuk Orang Makan Gaji (Bernilai RM35)

Ebook utama TPLLR menerangkan tentang tips lulus loan untuk Peniaga.. Namun, saya juga ada sediakan tips khas untuk orang yang bekerja makan gaji juga.. Walaupun ianya agak ringkas, saya percaya anda akan lebih mudah untuk faham dan terus bertindak.

TEMPAH SEKARANG! KLIK SINI!

Demi menjaga KEPUASAN hati anda supaya tiada risiko yang bakal anda terima maka saya dengan rendah dirinya menawarkan jaminan kepada dengan jaminan pengembalian wang. Jika anda tidak berpuas hati dengan kandungan yang terdapat dalam pakej video yang ditawarkan tanpa banyak soal.

Ya, Serius! Tanpa banyak soal, saya akan pulangkan 100% wang anda jika anda tidak berpuas hati dengannya. Jangan risau, saya tidak akan blacklist atau melarang membeli produk saya yang lain. Apa yang perlu anda lakukan hanya beritahu saya dan saya akan kembalikan wang anda.

Jadi tiada risiko langsung jika anda membeli produk ini sekarang.

Lagi pantas anda BERTINDAK, lagi cepat untuk anda dapat merasa untuk memiliki rumah sendiri..

Ya... Kenapa harus tunggu lagi..? Bukan ke anda ada merancang untuk membeli rumah..? Inilah satu panduan lulus loan yang SANGAT BAGUS untuk anda..

Tahukah anda, saya sudah HABIS BANYAK MASA & TENAGA sebelum saya mendapatkan rumah pertama saya.. sebab apa?
Sebab saya perlu buat TRY & ERROR dan menuntut sana sini sebelum terjumpanya cara dan teknik yang betul.

 


JADI, sekarang saya dah siapkan TEKNIK ini dalam satu panduan khas yang pasti MENJIMATKAN masa dan TENAGA anda.. Tak perlu lagi untuk anda buat TRY & ERROR untuk membeli rumah anda sendiri..

Saya yakin Panduan ini sangat MUDAH DIFAHAMI dan senang untuk anda praktikkannya. Saya sudah sedaya upaya untuk menyediakan satu panduan yang SIMPLE TAPI PADAT untuk memudahkan anda terus praktikkan selepas anda membacanya.

Namun, tiada gunakan kalau anda teruja sahaja namun tiada tindakan dilakukan..
Jadi, BERTINDAK segera dengan Klik Pada Tempah Sekarang untuk membuat tempahan panduan lulus loan hari ini juga..

 

Yang benar,

Hafizi Zain

 

P/S: Panduan seperti ini memang TIADA DIJUAL di mana-mana kedai buku sebab ianya disertakan sekali dengan PELAN TINDAKAN supaya mudah untuk anda ikuti STEP BY STEP.

P/S/S: Tanpa panduan ini, anda mungkin boleh juga untuk lulus loan rumah anda.. Tapi ianya akan mengambil masa yang agak lama dan anda perlu TRY & ERROR dahulu.. Namun, sekiranya anda ikut sahaja step by step dalam ebook ini, impian anda untuk memiliki rumah pertama pasti senang anda capai..

P/S/S/S: 6 bulan dari sekarang anda mungkin boleh memiliki sebuah rumah namun anda perlu tahu caranya. Jadi cepat bertindak dengan klik butang tempahan dan miliki SEGERA ebook ini.

Ya Hafizi Zain!, saya ingin buat tempahan Ebook TPLLR ini dengan harga RM150.00 sekarang! serta mendapat jaminan kepuasan 100% atau wang saya akan dikembalikan dalam masa 30 hari!

 


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami